Családi- és gyerekfotózás

Velem a családi fotózás...

Igazi, mégis szép. Páros, családi, pocakos vagy babaképek. Inkább elkapott pillanatok, életképek és hangulatok, mintsem beállított tucatfotók.

Nincs erőltetett pózolás vagy kényelmetlenkedés.

Ezeken a családi fotókon a pillanatok varázsa dominál, legyen az egy különleges alkalom, születésnap, baba érkezése, otthoni játék vagy ünnepi fotósorozat.

Hogyan, és hol?

Műterem helyett saját otthonotokban vagy közösen választott szabadtéri helyszínen fotózunk, olyan helyzetekben és helyszíneken, ahol a családotok a legotthonosabban érzi magát. Az eredmény minden esetben egyedi hangulatú, csak rátok jellemző családi fotó. Hiszem, hogy évtizedek múlva az ilyen a képeket lesz jó visszanézni.

A természetes családi fotók mellett igény szerint az életstílus vagy lifestyle fotózás felé is szívesen elmozdulok. Itt egy-egy tematikára, helyszínre építve életérzést közvetítünk – kicsit talán több beállítással, mégis lazán és örömtelin.

A lényeg, hogy tudom, mire van szükség egy szuper fotózáshoz, miként érezheti mindenki legjobban magát a családi fotózás ideje alatt, és hogyan születhetnek meg a különleges, történetmesélő, természetes családi fotók.