Portré & personal branding fotózás

Milyen élmény egy jó portRéfotózás?

Arra törekszem, hogy a portréfotózás különleges élmény legyen: egy felhőtlen, ellazult állapot, ami kikapcsolódásnak is tökéletes, ráadásul kézzelfogható, értékes emlékkel zárul. A jó portréfotózás lélek- és önbizalomemelő, feltöltődést nyújtó, kényeztető.

Megmutatom a benned rejlő szépséget, kortól, súlytól, családi állapottól függetlenül. r

 

Mi mindenre használhatod az elkészült képeket?

Ajándékba, évfordulóra, önbizalom-építésre, közösségi média felületre, önéletrajzhoz, személyes márkaépítésre.

Az egyediséget keresem, és magazin minőségű képeket szolgáltatok.

Hol készülnek
a képek?

A helyszínt együtt választjuk ki a portréd céljának és üzenetének megfelelően: legyen az a kedvenc kávézód vagy egy romantikus macskaköves budai utcácska, budapesti szabadtéri fotózáshoz rengeteg eredeti helyszín van a tarsolyomban. A saját közegedben, otthonodban, de stúdióban is elkészítem rólad a legjobb képeket.

Mit ad egy jó portré a személyes márkádhoz?

Egy jó portré éppen olyan fontos eszköz az üzleti megjelenésben és a márkaépítésben, mint egy hatásos logó, vagy egy jó weboldal. A profi és személyre szabott vizuális megjelenés növeli a hitelességet, szerethetőséget és a megbízhatóságot.

Még fontosabb, hogy egy profi portrésorozattal a személyes márkádat is építheted. A personal brand az a mentális kép, amely rólad az egyes emberekben kialakul. Az, ami megkülönböztet, és amely felismerhető, pozitív kisugárzású egyediséget ad. A personal brandinggel foglalkozni azért is fontos, mert ma az emberek sokkal előbb döntenek személyiségek és ötletek, mint termékek és szolgáltatások mellett.

A digitális világban tehát egy megfelelő portré, mellyel a személyes márkádat is építed, esélyt ad, hogy kitűnj a tömegből, és sikeres legyél, hogy kinyiss olyan kapukat, amikről nem is tudtad, hogy léteznek. Egy personal branding fotósorozat elkészítése nem költség, hanem inkább befektetés. 

Emelkedj ki a tömegből, készíttess velem egyedi koncepcióra épülő personal branding portréfotókat!

A fotózás során természetesen segítek megtalálni azokat a pózokat, amik igazán előnyösek számodra.  Gyere el akkor is, ha úgy gondolod, hogy egyáltalán nem vagy fotogén, esetleg még sosem készültek rólad jó fotók…