Social media fotózás & vizuális márkaépítés

Miért fontosak a jó fotók a social media felületeken?

A közösségi médiában a képek minősége és tartalma alapján ítélnek meg a felhasználók. Lehet, furcsán hangzik, de erről szól a social media. Személyes interakció hiányában az általad megosztott tartalmak mesélnek rólad, azonban nem csak emiatt fontos, hogy igényes képeket publikálj.

Minőségi szempontból különösen az Instagram nagyon érzékeny felület, hiszen itt hangsúlyosan fókuszban van a vizualitás és az esztétika. Nagy előnyökkel jár, ha ebben a közegben úgy tudod bemutatni magad, hogy vonzó legyen a profilod, személyiséged, márkád.

A túlszerkesztett telefonos képek és a stock fotók ideje lejárt. Hiteles, önazonos képekre van szükséged. A rád szabva megalkotott egyedi vizuális tartalmak erősítik a bizalmat, és növelik az eléréseidet a közösségi média felületeken.

Mi az a tematikus social media fotózás?

A social média fotózás során márkád, üzleted, szolgáltatásod hiteles arcát mutatjuk be egyedi képek vagy képsorozat formájában. Beszélgetünk a tevékenységedről, a kapcsolható vizuális tartalmakról, és arról, amit a célközönséged szeret.

Koncepciót építünk, és egy jó hangulatú fotózás alatt több hétre elegendő különböző fotót készítünk el a közösségi média felületeidre a történetmesélés, storytelling segítségével. Ha a hosszabb együttműködést választod, további közös munka során egységessé formáljuk közösségi média aktivitásaid, vizuális márkamegjelenésed.

Nézd meg a referencia képeket